Claire en Florent hebben een aantal kleine wijngaarden in Saint-Germain-sur-Vienne, in de buurt van Chinon, waar ze prachtige chenin blanc en cabernet franc laten groeien aan weerszijden van de rivier de Vienne. 4,5 hectare cabernet franc en een halve hectare chenin op een bodem van klei, kalksteen en vuursteen.
Florent werkte decennialang als bottelaar samen met grote wijnmakers uit de regio en bottelde voor lokale grootheden zoals Richard Leroy en Tessa Laroche. Zo ontwikkelde hij een passie voor duurzame landbouw en voor zuivere natuurwijnen..
In de kelder gebruiken Claire en Florent geen toevoegingen, zelfs geen zwavel wanneer het jaar en de cuvée het toelaten. De rijping gebeurt in oude barriques, demi-muids en aardewerken amforen in hun mooie tufsteenkelders.
Bejon
Pain Perdu
€22,00Bejon
Picrochole
€23,50Bejon
Saint Germain
€26,00Bejon
Picrochole magnum
€47,50Bejon
Saint Germain magnum
€52,50