poster-najaarsproeverij-voor-nieuwsbriefOp zondag 27 november organiseren we onze jaarlijkse najaarsproeverij in Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord. Vrijwel al onze biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen gaan open.
Naast vertrouwde klassiekers als Gressac en Reyneke (de nieuwe Cornerstone is binnen) ook veel nieuws in ons assortiment: onweerstaanbare vins naturels van onder andere La Grange Tiphaine (Loire), Les Hauts de Riquets (Duras) en Meinklang (Oostenrijk). Loepzuivere, ongefilterde wijnen zonder sulfiet en andere kunstmatigheden. Wijn waar je in alle opzichten vrolijk van wordt.

De entree bedraagt €10, maar die schelden we natuurlijk graag kwijt bij een bestelling van 6 flessen of meer. Aanmelden: info@daxivin.nl of via facebook.

Goed beslagen ten ijs: download alvast het proefformulier!

  • Vin vivant, libre et naturel du Gard
    Grenache, cinsaut ruim een jaar op gebruikte houten vaten gerijpt. Sinds een paar maanden op fles. Van het ontembare, onberekenbare, onnavolgbare fenomeen Valentin Valles, uit St Quentin-la-Poterie, dichtbij Uzès, in de Gard (F).

    Vanaf dinsdag 16 maart weer beperkt en tijdelijk beschikbaar.

    Max 3 flessen per persoon

  • Droge witte wijn uit Eguisheim in de Elzas van 100% met de hand geplukte gewürztraminer (van een grand cru wijngaard). Gerijpt op oude eiken barriques. Vin très naturel: geen enkele toevoeging, spontaan vergist, ongefilterd. Kan een lichte mousse geven bij opening: de wijnen van Heidi & Hubert Hausherr immers altijd spannend.

     

     

  • Tikkeltje zoete en zeer licht bruisende rosé uit de Cotes de Duras, ten oosten van Bordeaux. Biodynamisch, handgeplukt en natuurlijk vergist. Sappig, mooi fruit, nog een glas graag! Categorie crazy, funky & snel op.

    Deze 2020 vers binnen na een lange tijd de 2016 te hebben verkocht. En ipv cab. sauvignon nu cabernet franc. Verder veel fijne gelijkenis!