Domaine des Rouques-Queues ligt in het dorpje Sampigny les Maranges, onder Beaune in de Bourgonge. Isabelle en Jean-Yves Vantey werken biologisch en biodynamisch met een paard in de wijngaarden, plukken alles met de hand en maken van hun druiven geweldige natuurwijnen. Zonder toevoegingen of filtering.

www.domaine-rouges-queues.com

 • Delicate ‘gamay de Bourgogne’. Ongefilterd, zonder sulfiet gebotteld. Prachtige zuren, mooie lengte. Tegen pinot-noir aan, als een Bojo-cru.

  En die naam van deze cuvée? In 2016 was er flinke nachtvorst in de Bourgogne met als resultaat 70% minder opbrengst. Die zomer is besloten om jaarlijks goed bio-fruit te gaan inkopen in de Beaujolais. Van minder ❄️ naar meer Celsius 🍇

  Nieuw bij daxivin, met introductiekorting.

  Aanbieding!
 • Vin naturel van de fantastische Isabelle & Jean-Yves Vantey uit Maranges, (100% chardonnay). Jaargang 2019. Iedere druppel een feest.

 • 100% Bourgogne chardonnay van de vriendelijke en energieke Isabelle & Jean-Yves Vantey uit de wijngaarden van het idyllische Saint-Jean de Narosse / Santenay. Houtgerijpt, hoge kwaliteit witte natuurlijke Bourgogne met veel karakter.
  Uitstekende begeleider van diverse visgerechten.
  Jaargang 2018 is inmiddels goed op dronk en zal het komend decennium met ieder jaar flesrijping in de kelder nieuwe dimensies bereiken.

 • Vin naturel van 100% pinot noir van de kleine 1er Cru wijngaard La Fussière (0,2 ha), gelegen op het zuiden. De bodem, bestaande uit grijszwart en blauwgrijze mergel, is rijk aan fossielen (rostrums en belémnites).
  Deze wijn biedt een elegante structuur met aromatische tonen. Zoete kruiden en rood fruit. 2018 nog wat jong.. te drinken nu tot 2032

 • Vin naturel van Isabelle & Jean-Yves Vantey uit de Hautes-Côtes-de-Beaune, (100% chardonnay) in feestelijke Magnum (1,5l).

 • Sommige wijnen wil je eigenlijk niet verkopen. Die komen dan niet zo snel in de webshop. Die bewaar je voor een (kerst-)diner. Of voor de dorst, als er bijvoorbeeld ineens echt leuke vrienden langskomen. Dit is zo’n wijn. De laatste fles (magnum) zetten we nu toch online – we zijn hier immers ook om dingen te delen. Dus dan ook maar meteen in de aanbieding tot half maart.

  Vin naturel van de fantastische Isabelle & Jean-Yves Vantey uit Maranges, (100% chardonnay) in Magnum (1,5l). Iedere druppel een feest.

 • Magnum Vin naturel van 100% pinot noir van de piepkleine 1er Cru wijngaard La Fussière, gelegen op het zuiden. 2018 nog jong.. te drinken nu tot 2032