Leveringsvoorwaarden

Wij houden niet van juridische teksten en ‘kleine lettertjes’. We hebben ons best gedaan deze voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Als er toch iets niet duidelijk is, laat het ons weten! info@daxivin.nl

Onze voorwaarden zijn in overeenstemming met de wet Koop op Afstand. In die wet is de bescherming van consumentenbelangen door de overheid geregeld. Meer informatie daarover vind je hier.

Deze site is een webwinkel van Daxivin, gevestigd aan de Den Brielstraat t/o 8,  in Amsterdam.

Als je ouder bent dan 18 jaar, kun je wijn bij ons bestellen. Per fles of per doos, alles kan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, accijns en verpakking. Bij bestellingen onder de 120 euro brengen we 10 euro verzendkosten in rekening, boven de 120 euro is bezorgen gratis.
Voor België geldt een minimum bedrag voor gratis levering van €200.

Wijnen die op voorraad zijn, kunnen meestal dezelfde dag nog verzonden worden. In de regio Amsterdam vaak zelfs dezelfde dag bezorgd. Voor een spoedbestelling kun je het best even bellen met Marnix: 06 250 32 032.

Betalen kan met iDEAL. Betalingen met iDEAL worden namens Daxivin afgehandeld door Stichting Pay.nl. Vaste afnemers mogen ook op rekening kopen.

Onze wijnen zijn van goede kwaliteit, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan.  Wie niet tevreden is mag ongeopende en onbeschadigde flessen retourneren, tot een maand na de aankoop.
Neem voor retourzendingen contact op met ons via info@daxivin.nl.