Wij houden niet van juridische teksten en ‘kleine lettertjes’. We hebben ons best gedaan deze voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Als er toch iets niet duidelijk is, laat het ons weten! info@daxivin.nl

Onze voorwaarden zijn in overeenstemming met de wet Koop op Afstand. In die wet is de bescherming van consumentenbelangen door de overheid geregeld. Meer informatie daarover vind je hier.

Deze site is een webwinkel van Daxivin, gevestigd aan de Van der Palmkade 62 in Amsterdam.

Als je ouder bent dan 18 jaar, kun je wijn bij ons bestellen. Per fles of per doos, alles kan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, accijns en verpakking. Bij bestellingen onder de 135 euro brengen we 10 euro verzendkosten in rekening, boven de 135 euro is bezorgen gratis. In de regio Amsterdam komen we bestellingen met plezier zonder kosten afleveren. Liefst met de bakfiets, maar als het regent met de auto. Mocht er tijdens transport schade ontstaan, dan vergoeden wij die natuurlijk.

Wijnen die op voorraad zijn, kunnen meestal dezelfde dag nog verzonden worden. In de regio Amsterdam vaak zelfs dezelfde dag bezorgd. Voor een spoedbestelling kun je het best even bellen met Marnix: 06 250 32 032.

Betalen kan met iDEAL. Betalingen met iDEAL worden namens Daxivin afgehandeld door Stichting Pay.nl. Vaste klanten mogen ook op rekening kopen.

Onze wijnen zijn van uitstekende kwaliteit, maar wie niet tevreden is mag ongeopende en onbeschadigde flessen retourneren, tot een maand na de aankoop. We storten het bedrag dan terug, alleen de verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Neem voor retourzendingen contact op met ons via info@daxivin.nl.