engelenburg

Het doet ons veel plezier te kunnen melden dat wijnmaker Josef Lazarus van Lazanou Organic Vineyards naar Nederland komt voor een bezoek. Op 5 april organiseren we in kasteel Engelenburg een proeverij en wijn-spijs diner, Josef Lazarus zal aanwezig zijn om met veel enthousiasme te vertellen over zijn wijngaarden, zijn wijnen en zijn manier van werken.

We zullen onder leiding van Josef de wijnen van Lazanou proeven in de vermaarde wijnkelder van het kasteel, aansluitend verzorgt chefkok Maurice Kersten een uitgebreid diner met bijpassende wijnen van Lazanou.

Kasteel Engelenburg in Brummen herbergt een schitterend hotel en een uitstekend restaurant. Sommelier Arjen Pleij is gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen, diverse wijnen van Daxivin staan op zijn kaart. Samen met Arjen Pleij stelden we dit bijzondere arrangement samen. Een fantastische gelegenheid om de prijswinnende wijnen van Lazanou te proeven en meer over de bijzondere methodes van Josef Lazarus te weten te komen. Aansluitend overnacht u in een luxe kamer van het hotel.

Het arrangement kost € 197,50 per persoon. U kunt reserveren via de website van Kasteel Engelenburg.