engelenburgIn het weekend van 5 en 6 april is Josef Lazarus, eigenaar van Lazanou Organic Vineyards in Zuid-Afrika, te in Nederland. Hij komt vertellen over zijn biologische manier van wijnbouw en vinificatie en we nodigen u graag uit met hem zijn wijnen te proeven!

Op 5 april organiseren we een proeverij en wijn-spijsdiner in Kasteel Engelenburg in Brummen. Josef geeft daar een presentatie, we proeven wijnen in de schitterende wijnkelder van het kasteel, en de chef verzorgt een uitgebreid diner met de wijnen van Lazanou. Er zijn nog plaatsen beschikbaar: reserveren kan via de website van Kasteel Engelenburg.

liefde2

De volgende dag, op zondag 6 april, is er een proeverij in Amsterdam in restaurant De Liefde in het Bilderdijkpark. Ook daar mooie verhalen en heerlijke wijnen. De Liefde is geen kasteel, maar een charmant klein restaurant. Iets laagdrempeliger dus, en voor velen ook iets dichterbij. De entreekosten zijn € 7,50 per volwassen persoon, die komen direct retour bij een bestelling vanaf 6 flessen. Iedereen is van harte welkom vanaf 16 uur.

En zodra Josef op vrijdag 4 april landt op Schiphol, nemen we hem mee naar Fromagerie Kef op de Marnixstraat in Amsterdam. We zullen er een glas drinken en de medewerkers van Kef zullen er enkele mooie kazen bij serveren. Dus als je toevallig in de buurt bent: van harte welkom vanaf 17 uur.

En voor de liefhebbers van de betere wijnen in het Zuiden des lands: op maandag 7 april gaan we aan tafel bij Euro-Toques restaurant Bistro Sharlot aan de Dorpsstraat te Ulvenhout. Er zijn nog twee plaatsen vrij.

Voor reserveren, informatie en bestellingen graag een berichtje naar info@daxivin.nl.