Rombaut & Huijbregts

Marnix Rombaut en Niels Huijbregts

Daxivin is gespecialiseerd in de import en verkoop van biologische en biodynamische wijnen. Neven Marnix Rombaut en Niels Huijbregts zijn de spil van het bedrijf, met een diepe liefde voor wijnen en groot enthousiasme voor de biologische manier van telen en produceren. De wijnen worden per seizoen persoonlijk beoordeeld en de directe band – vaak zelfs een goede vriendschap – met de kleinschalige wijnhuizen en wijnboerderijen leidt tot een betrokken samenstelling van het assortiment en een scherpe prijsstelling.

Daxivin werd in 2005 opgericht door Dagmar van Ravenswaay Claasen en bracht toen de wijnen van Johan Reyneke voor het eerst naar de Nederlandse markt. Op aanraden van Johan werd het assortiment al snel aangevuld met een aantal andere Zuid-Afrikaanse wijnen van bijzondere kwaliteit, van biologisch werkende boeren. In de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid en voeren we ook wijnen uit Nederland, Frankrijk en Italië.

We vertellen graag over onze passie en laten onze wijnen graag proeven. Neem gerust contact met ons op voor een goed verhaal en proeverij op locatie!