Mousserend

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

  • Vrolijke roze ‘picknickbubbel’ uit Oostenrijk. Demeter gecertificeerd (biodynamisch)

  • Feestelijke spumante uit Sicilië. Zacht, rond en verfijnd, een heerlijke delicate wijn. Bloemig en citrus. Gemaakt van biologisch geteelde grillo, in het zuiden van Sicilië. Als aperitief – en mag daarna gezellig aan tafel blijven.

  • Pétillant naturel van pinot noir, pinot gris en sylvaner. De wijn wordt gebotteld vlak voordat alle suikers vergist zijn. Daardoor gaat de gisting in de fles door, en krijgt de wijn z’n bubbels. Geen toevoegingen. Nieuw, eerste jaargang.

    Aanbieding!
  • Fris & fruitige pétillant naturel rosé van Lisanne van Son uit de Loire.
    100% grolleau van de wijngaarden van haar vrienden Toby & Julie Bainbridge in de Anjou.

    Actiewijn voor sosfemmes49, een organisatie in Angers (F) die vrouwen helpt die slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

    Aanbieding!
  • Bruiswijn van 80% pinot auxerrois en 20% riesling. De druiven worden met de hand geplukt en heel langzaam geperst. De wijn rijpt 8 maanden op de fijne droesem (sur lie) en wordt daarna met een lage dosage van 5 gr/l gebotteld in een champagnefles.  Zachte bubbel, mooi lichtgele wijn.

  • Zuid-Afrikaanse mousserende wijn van eigenzinnige wijnmaker Edmund Oettle. MCC – Methode Cap Classique: deze wijn wordt volgens de klassieke champagne-methode gemaakt. Van chenin blanc en pinot noir. Geen sulfiet toegevoegd.
    Mooi rauw randje, tikkeltje restzoet, spannende wijn!

    Aanbieding!
  • Pet nat van riesling, pinot blanc en pinot gris uit de Elzas, van Domaine Luc Faller. Hand geplukt in Itterswiller, gevinifieerd in de Elzas. Dit is een pétillant naturel: de wijn gaat de fles in voordat de gisting helemaal is afgerond. Doordat de wijn door gaat met gisten in de fles ontstaan de belletjes in de wijn. Levendig, fris, feestelijk. Vin très vivant!

     

    Oh en de naam? ‘Visla’ is het ras van de hond van Lisanne: een nobele jachthond met een zacht karakter, zie ook het plaatje op het etiket.

  • Mousserende chardonnay volgens de méthode traditionnelle. De druiven worden langzaam en zachtjes geperst, rijpen na de gisting gedurende vier maanden in cuves en daarna nog 9 maanden op fles.

    Met advies van Patrick Charlin, de beroemde vorige eigenaar an de wijnstokken. Hij volgde zijn opleiding in de champagne en blijft betrokken om zijn in vele jaren opgebouwde kennis aan Florie en Adrien over te dragen.

  • Verfijnde & feestelijke pétillant naturel van chenin uit Montlouis-sur-Loire. Oogstjaar 2020 wederom prachtig  (en vliegt eruit, dus wees er snel bij…).
    Voor de magnum van 1,5 liter klik hier:

  • Mousserend uit de Provence? Hadden wij ook niet direct verwacht. En al helemaal niet zo tintelfris en zuiver als deze. Indrukwekkende wijn met 0mg/l sulfiet. Vin nature.

    Aanbieding!
  • Mousserende witte wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven(>85% solaris) uit Chaam, Noord-Brabant. Tweede gisting op fles, volgens de klassieke champagne-methode. Met de hand gedraaid voordat de echte kurk erop werd gezet. Fris, met een fijne mousse. Lengte. Uit Nederland!

  • Mousserende rode wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven uit Chaam, Noord-Brabant. Tweede gisting op fles, volgens de klassieke champagne-methode. Met de hand gedraaid voordat de echte kurk erop werd gezet. Fris, met een fijne mousse. Lengte. Uit Nederland!

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

 🚚 Gratis bezorging in Nederland vanaf €100 🇳🇱     |      🇧🇪 🇫🇷 🇱🇺 🇩🇪 Free shipping to BE, FR, LUX, DE from €200 🚚