Zomerproeverij DaxivinWe nodigen u graag uit voor onze zomerproeverij, op 14 juni van 15 tot 18 uur in Hotel de Goudfazant in Amsterdam Noord. Alle wijnen gaan open, we proeven onder andere de nieuwe wijnen van False Bay Vineyards, de heerlijkheden van Ron LangeveldJohan Reyneke en Josef Lazarus, de schitterende wijnen van WaterkloofUpland en Santa Tresa, en de nieuwe Champagne van Rolf Muntz!

Bovendien van de partij: Sardienen van La Perle des Dieux en
Chocolade van Chocolatemakers.

De entrée is gratis bij een bestelling van 6 flessen (anders €10,- p.p.), aansluitend gelegenheid tot diner.

Aanmelden: info@daxivin.nl of via facebook.

  • Zachte rosé, ongefilterde vin nature van grenache, en mourvèdre. Dit is de rosé die zo lekker is dat-ie ook graag buiten de bekende seizoenen gedronken wordt. Let op: klein domein, kleine voorraad.

  • Fantastisch avontuurlijke, rode wijn van eigenzinnige, biologisch werkende wijnmaker Edmund Oettle. Ongefilterd en ongezwaveld. Lage opbrengst, lage productie. Kruidig (laurier) en naar onze smaak erg lekker (anders verkochten we hem niet).
    Won begin 2015 een gouden medaille (93 punten) bij de PAR Wine Competitie in Duitsland.
    Harold Hamersma: ‘wijn zonder kopzorgen’: Hamersma over de Upland 2009 op NRC.nl

    Platter’s South African Wine Guido 2016: ‘Another year in the bottle has benefitted the 09 with suppler structure, mature dark-berry fruit.’

  • Aromatische vin orange van 100% biodynamisch geteelde chardonnay uit het hart van Rheinessen. Acht weken schilinweking, daarna 12 maanden op houten vaten en een jaar op fles gerijpt. Oranje voor een breed publiek.  Biodynamisch, vin nature, en dus, onder andere ungeschweifelt

    2017 courant

    Klik hier voor meer vin nature!

  • Droge witte wijn van 100% gewürztraminer. handgeplukt, in de Elzas (Eguisheim). Vin nature: geen toegevoegd sulfiet, spontaan vergist, ongefilterd. Kan een lichte mousse geven bij opening, zie het als een cadeautje van moeder natuur.